Concursuri


Formular de inscriere concurs. (click aici)


 

05.12.2018: Rezultatul la examenul de promovare in functia publica de executie de Consilier, clasa I, grad profesional superior. (click aici)

 

05.12.2018: Rezultatul la examenul de promovare in functia publica de executie de Consilier juridic, clasa I, grad profesional principal. (click aici)

 

26.11.2018: Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la examenul de promovare, organizat in data de 05.11.2018. (click aici)

 

02.11.2018: Anunt concurs de promovare 11773/02.11.2018. (click aici)

 

22.05.2018: Centralizator nominal al rezultatelor la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie de Consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, in cadrul compartimentului "Juridic si de administratie publica locala", din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judetul Buzau. (click aici)

 

22.05.2018: Rezultatul probei de interviu la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice de executie de Consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, in cadrul compartimentului "Juridic si de administratie publica locala", din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judetul Buzau. (click aici)

 

15.05.2018: Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice de executie de Consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, in cadrul compartimentului "Juridic si de administratie publica locala", din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judetul Buzau. (click aici)

 

19.04.2018: Anunt concurs - Consilier juridic, clasa I, grad profesional superior, in cadrul compartimentului "Juridic si de administratie publica locala", din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judetul Buzau. (click aici)

 

29.03.2018: Rezultatul probei interviu la concursul/examenul de recrutare pentru functia publica de executie de Inspector, clasa I, grad profesional debutant, in cadrul compartimentului Cadastru, agricultura, dezvoltare rurala si fond funciar, din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judelul Buzau. (click aici)

 

27.03.2018: Rezultatul probei scrise la concursul/examenul de recrutare pentru functia publica de executie de Inspector, clasa I, grad profesional debutant, in cadrul compartimentului Cadastru, agricultura, dezvoltare rurala si fond funciar, din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judelul Buzau. (click aici)

 

14.03.2018: Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul de Inspector, clasa I, grad profesional debutant, in cadrul compartimentului Cadastru, agricultura, dezvoltare rurala si fond funciar, din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judelul Buzau. (click aici)

 

22.02.2018: Inspector, clasa I, grad profesional debutant, in cadrul compartimentului Cadastru, agricultura, dezvoltare rurala si fond funciar, din aparatul de specialitate al Primarului Comunei Merei, Judelul Buzau. (click aici)